< p>

Creatie

In de vluchtige wereld van het internet waar de aandacht van uw doelgroep vaak nog maar enkele luttele seconden bedraagt, is het belangrijk om op te vallen.

Een van de manieren om op te vallen is een in het oog springend en effectief design.  Bij Kansa weten we de juiste balans te leggen tussen creativiteit en effectiviteit. Dit komt omdat we weten dat we een online marketing communicatie bureau zijn en niet uitsluitend ontwerpbureau.

Dit vertaalt zich in designs waarin we de doelstelling van onze klant geen seconde uit het oog zijn verloren. Niet het mooiste plaatje als doel, maar het beste onderscheidende plaatje wat het gewenste effect oplevert!  Onze ontwerpers krijgen alle vrijheid om creatief te zijn, maar wel binnen uw marketingcommunicatie beleid. Uw uitstraling moet gewaarborgd blijven en de uiting moet dienst doen aan de geformuleerde doelstellingen. De Kansa marketingcommunicatie strategen waken hierover.

Want uiteindelijk heeft u meer aan het beste “plaatje” dan aan het mooiste "plaatje".

Kansa verzorgt voor verschillende klanten webdesign, webshop design en content design. Daarnaast ontwikkelen we nieuwsbrieven en nieuwsbriefstramienen, richten we social media kanalen in en schrijven we website en SEO-teksten.

Maak een vrijblijvende afspraak met Kansa