< p>

Google Ads uitbesteden

Wilt u beginnen met het adverteren via Google Ads of wilt u uw het adverteren met Google Ads uitbesteden?

Steeds vaker merken we dat bedrijven liever hun Ads uitbesteden aan een bureau. Begrijpelijk, want Google Ads is behoorlijk ingewikkeld en vraagt de nodige kennis en ervaring wanneer men het écht goed wilt inrichten. Daarnaast kan het uitbesteden u een hoop tijd besparen.

Google Ads uitbesteden?

Neem contact met ons op voor meer informatie of bel ons voor een afspraak.

Een krachtige tool

Google Ads is een krachtige tool omdat het de gelegenheid biedt om in beeld te komen bij mensen die precies op dat moment op zoek zijn naar een oplossing (hetzij informatie, een product of een dienst) om in hun behoefte te voorzien.

Het verkeerd inrichten van Ads kan leiden tot onnodig hoge kosten en veel irrelevante clicks naar uw website met hoge bounce percentages tot gevolg. U moet goed nadenken wanneer u bij uw doelgroep in beeld wilt komen.

Zo kunt u uw advertentie laten tonen op het moment dat iemand zich aan het oriënteren is aan de hand van een algemene zoekopdracht zoals "Inktcartridge". Of juist op het moment dat hij of zij een specifieke zoekopdracht ingeeft als "Canon Pixma Pro-1 inktcartridge Zwart".

Google Ads uitbesteden

Veel klanten besteden hun Google Ads campagne uit aan de Ads specialisten van Kansa. Onze specialisten zijn dagelijks bezig om up-to-date te blijven met betrekking tot de laatste kennis. Veel organisaties merken dat ze onvoldoende tijd hebben om de ontwikkelingen van Ads te volgen en hebben daarom het gevoel dat ze te weinig kennis hebben om hun Ads campagnes goed in te richten of bij te kunnen sturen.

Google Ads uitbesteden - analyseren en optimaliseren

Voor haar klanten die Ads uitbesteden, analyseert en optimaliseert Kansa dagelijks Ads campagnes.

Google Ads uitbesteden aan Kansa

Kansa kan het hele Ads traject voor u uit handen nemen. Van zoekwoord-onderzoek, het opzetten van Ads campagnes tot rapportage. Zo bent u bij het Ads uitbesteden aan Kansa er zeker van dat uw Google Ads campagnes geoptimaliseerd, beheerd en genanalyseerd worden door Google gecertificeerde Ads specialisten.

Wij richten uw campagnes in aan de hand van een gedegen zoekwoorden onderzoek en configureren de targetting opties. Daarnaast stellen we de juiste mix van zoekwoorden, zoekwoordgroepen en zoekwoordtypes samen en schrijven we prikkelende advertentieteksten. U wilt dat er enkel mensen op uw advertentie klikken die ook echt geïnteresseerd zijn voor uw product of dienst!

Tot slot zorgen we dat alles correct gekoppeld is aan uw Google Search Console en Google Analytics.

Uw Google Ads uitbesteden aan Kansa

We bespreken graag met u de mogelijkheden van Ads uitbesteden. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel ons voor een afspraak!

De voordelen van Google Ads uitbesteden aan Kansa op een rij:

  • U hoeft geen tijd te besteden aan het leren van het Ads programma;
  • Uw campagnes worden ingericht en bijgestuurd door gecertificeerde Ads specialisten;
  • De specialisten van Kansa hebben allen een marketingachtergrond wat zich doorvertaald in de kwaliteit van de campagnes;
  • U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de prestaties van uw campagnes;
  • U ontvangt, indien van toepassing, advies over hoe u uw landingspagina's beter kunt inrichten voor een optimaal effect.

Adverteren op Google

Meer weten over Adverteren op Google?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Google Ads uitbesteden?

Wilt u meer informatie? Onze Google Ads specialisten vertellen u er graag meer over.

Steeds vaker besteden organisaties Google Ads uit

Het huidige marketingcommunicatielandschap omvat anno 2019 ontzettend veel middelen. Websites, diverse social media, e-mail, SEO, content marketing, online adverteren en video om er een paar te noemen. Het bijhouden van kennis over al deze middelen is intern voor veel organisaties niet meer te behappen. Ads uitbesteden is daarom iets wat we steeds meer zien gebeuren.

Bent u benieuwd naar enkele prestaties van klanten die hun Google Ads uitbesteden aan Kansa? Neem contactmet ons op.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak met Kansa omtrent het uitbesteden van het adverteren met Google Ads.