< p>

Ads, adverteren op Google

Campagne Google Ads: hulp nodig?
Wilt u een Google Ads campagne beginnen? Of wilt u Ads uitbesteden? Heeft u al een Ads campagne lopen maar bent u niet tevreden over de resultaten? De Kansa Google Ads specialisten zijn gekwalificeerd door Google. Het opzetten, optimaliseren of verbeteren van Google Ads is voor hen dagelijks werk. Schakel Kansa in als u wilt adverteren op Google.

Kansa beheert Ads campagnes waarbij de resultaten continue worden gemeten en verder worden geoptimaliseerd. Deze optimalisatie vindt plaats aan de hand van uw Google Analytics statistieken, uw positie in Google organic search, de Zoekanalyse uit Google Search Console, een analyse van uw belangrijkste concurrenten, een analyse van de belangrijkste zoekwoorden, het opzetten van rendabele campagnes met de juiste instellingen, kosten per klik en budgetten, advertentiegroepen en advertentieteksten, het verhogen van de kwaliteitsscore en het verhogen van de Click Through Rate of het aantal vertoningen, afhankelijk van uw doel en dat alles met een zo hoog mogelijk resultaat met betrekking tot uw doelen. Heeft u vragen over adverteren op Google? Voor al uw Google Ads vragen en problemen bent u bij Kansa aan het goede adres.

GRATIS GOOGLE ADS CHECK

Geheel vrijblijvend. Lees meer...

Google Ads coupon

Veel mensen krijgen regelmatig een Ads coupon van Google. Google hoopt met deze Ads coupon u enthousiast te maken voor het adverteren op Google. Wij maken het regelmatig mee dat mensen zelf aan de slag gaan met deze Ads coupon om vervolgens enigszins teleurgesteld hun behaalde resultaten met ons te delen. Bij nadere inspectie blijkt dat campagnes gevuld zijn met te algemene zoekwoorden, Ads advertentie teksten niet prikkelend geschreven zijn, de landingspagina's niet goed zijn ingevuld of niet goed aansluiten op de advertentie en dat er geen gebruik is gemaakt van alle opties om de conversies te verhogen. Zo kan het adverteren op Google uitlopen op een teleurstelling. Laat Kansa uw Ads campagne eens doorlichten. Bent u benieuwd of u het goed heeft ingeregeld of wilt u uw Ads uitbesteden? Neem dan contact op met Kansa.

Wij kunnen u (opnieuw) kennis laten maken met Google Ads en kunnen u tevens een Ads coupon van aanbieden.GOOGLE PARTNERS ONTVANGEN REGELMATIG TIJDELIJKE ACTIES VOOR NIEUWE KLANTEN. VRAAG KANSA NAAR HET ACTUELE GRATIS ADVERTENTIETEGOED.

Kansa is Google Partner en helpt organisaties bij het optimaliseren van hun Ads campagnes

De Ads professionals van Kansa zijn Google gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. We maken graag kennis met u om de mogelijkheden van Google Ads voor uw organisatie door te nemen.

Google Ads uitbesteden

Met Kansa online marketing communicatie weet u zeker dat u goed zit als u Google Ads wilt uitbesteden. We nemen de tijd om met u te overleggen over hoe u het beste kunt adverteren op Google. We raadplegen de Google statistieken, bespreken uw doelen en analyseren de juiste zoekwoorden voor uw Ads campagne. Aan de hand van die gegevens en uw budget stellen we een advies ten aanzien van de Ads campagnes, de Ads advertentiegroepen en de Ads advertentieteksten op. Ook bepalen we samen hoe, wanneer en door wie de meetbare resultaten geanalyseerd worden en wie de verdere optimalisatie van de Google Ads campagne voor zijn of haar rekening neemt. Zo kunt u met een gerust hart uw Ads uitbesteden en beginnen met het adverteren op Google. Kansa geeft ook Google Ads trainingen omdat u het misschien liever zelf wilt doen of omdat u Kansa in haar advies wilt kunnen volgen. Als Google Partner mogen we u van Google een gratis Ads tegoedbon aanbieden voor uw eerste Adscampagne.

Waarom Google Ads?

Het optimaliseren van uw website om in de organic (gratis) resultaten van Google hoog te scoren, zien wij voor de vindbaarheid van uw producten of diensten als eerste belangrijke stap. Adverteren op Google aan de hand van Ads zet Kansa onder meer in voor zoekwoorden die om een bepaalde oorzaak (nog) niet hoog scoren in deze organische resultaten.

Google is een gevestigde naam in het online adverteren en wint nog steeds aan populariteit. Veruit de meeste mensen gebruiken Google als zoekmachine. Het is een gemiste kans als u op belangrijke zoekwoorden niet hoog scoort maar niks met Ads doet. Adverteren op Google is interessant voor grote maar ook voor hele kleine ondernemingen.

U bepaalt zelf de regio waarin uw Ads worden getoond en kunt een maximum stellen aan uw dagbudget. Bovendien betaalt u niet voor een vertoning, maar alleen als er op de link naar uw site wordt geklikt. En de waarde daarvan? Die kunt u een heel eind zelf bepalen door de Ads campagne slim op te zetten zodat u alleen clicks krijgt van mensen die uw site ook daadwerkelijk interessant vinden.

Neem contact op met Kansa

Wilt u Kansa uw Adwords campagne laten analyseren of wilt u Kansa inschakelen om een Adwords campagne in te richten? (Adwords uitbesteden)

Neem dan contact met ons op of bel ons voor een afspraak.

Kansa: uw Google Ads professional

Een Google Partner garandeert de kwaliteit van uw Ads campagne omdat deze status door middel van professionele cursussen, minimale totaal budgetten en bewezen kwaliteit behaald wordt. Kansa online marketing communicatie is zo'n Google Partner. Wilt u beginnen met het adverteren op Google? Heeft u hulp nodig of wilt u Ads uitbesteden? U kunt er van op aan dat uw Ads campagne bij ons in goede handen is.

Google Partner, wat houdt dat precies in?
Google houdt er toezicht op dat Google Partners garant staan voor kwaliteit. Een Ads professional wordt je namelijk niet zomaar. Zo moeten Partners een jaarlijkse bijscholing met goed gevolg afleggen en ook meetbare ervaring hebben in het beheren van Ads campagnes voor bedrijven met een behoorlijk totaal budget. Kansa online marketing communicatie voldoet aan al deze vereisten. U kunt met een gerust hart uw Ads uitbesteden. De Kansa Ads specialisten worden continue op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Ook hebben deze professionals directe lijnen met Google.