< p>
Google Adwords

Schakel Kansa in voor een gratis Google Ads check!


Bij u of bij ons in Nijmegen of Wageningen?

Een persoonlijk gesprek met een gecertificeerde  Google Ads professional.

Geheel vrijblijvend!


Kansa Nijmegen: Honigcomplex


Kansa Wageningen:
Agro BTCGratis Google Ads check

Het inzetten van Google Ads kan een zeer krachtig middel zijn op het gebied van lead-generatie. Uw doelgroep komt uw advertentie namelijk tegen op het moment dat ze op zoek zijn naar uw product of dienst. Maar Google Ads is ook voor andere doelen een krachtig medium. Voor branding bijvoorbeeld. De Google Ads opties zijn de laatste jaren enorm uitgebreid. Ad is een vak apart geworden. Om er alles uit te halen wat erin zit is kennis noodzakelijk en een ervaren gecertificeerde Ads specialist gewenst.

Google verandert snel en zet momenteel alles in op snelheid en mobielvriendelijkheid. Ook Google Adscampagnes en instellingen moeten hier up to date in blijven.

In de praktijk komen we regelmatig Google Ads Campagnes tegen die niet optimaal zijn ingericht en eigenlijk al vaak met wat simpele ingrepen veel beter gaan scoren. Wat hulp van een Google Ads gecertificeerde professional is dan gewenst.

Om de drempel voor adverteerders te verlagen om met een Ads specialist te gaan praten, biedt Kansa een gratis Google Ads check aan. U krijgt in een persoonlijk gesprek al direct te horen of en op welke punten u uw campagne beter kunt laten presteren. Bel 024 - 76 00 228 en we maken direct een afspraak met u.

Meest gestelde vragen bij de Google Ads help sessies en Google Ads Check afspraken:
Lopen mijn Google Ads campagnes klikken mis? Betaal ik niet te veel voor een klik? Is mijn website wel voldoende afgestemd op de Ads campagnes en vice versa? Hoe pas ik Ads aan om rekening te houden met de layout van de Google zoekmachine? Zet ik alle beschikbare extensies in? Welke zaken buiten de Google Ads om zijn ook van invloed op mijn campagne resultaat?

Bij Kansa merken we dat veel organisaties met dit soort vragen in hun maag zitten. Kansa laat graag zien hoe we daarin kunnen helpen en welke toegevoegde waarde we kunnen bieden. Daarom bieden wij een GRATIS Google Ads Check aan. Geheel vrijblijvend.

Hieronder leest u iets meer over wat onze Google Ads Check inhoudt. En op welke fronten we zoal support kunnen bieden.

Inhoud van onze gratis Google Ads Check

Tijdens de check kijken we samen met u naar onder andere de volgende zaken en geven we u al direct een goede indicatie van de winstpunten die u kunt behalen:

Strategie
We kennen diverse strategieën om campagnes en advertentiegroepen op- en in te delen om meer rendement te halen en om beter inzicht te krijgen in de resultaten. Daardoor kan er ook beter bijgestuurd worden. We gaan samen bekijken hoe uw Google Ads campagne is opgezet.

Instellingen

Campagne-instellingen zoals targeting op locatie, targeting op apparaten, budgetinstellingen en biedstrategieën.

Structuur
Campagnestructuur zoals de wijze waarop uw Google Ads account is ingericht in verhouding tot uw websitestructuur. Hierin geven we een advies hoe u uw campagnes en advertentiegroepen het beste kunt structureren.

Input
Beoordeling van de ingestelde zoekwoorden, uitsluitingswoorden, zoekwoordtypes, zichtbare url’s, bestemmingsurl's, landingspagina’s en kwaliteitsscores.

Advertenties
Beoordeling van uw advertentieteksten. Is uw advertentie prikkelend genoeg? Zit er een duidelijke call-to-action in uw boodschap en sluit de advertentietekst goed aan op uw landingspagina (relevantie)?

Opties
Google kent verschillende opties waardoor uw advertentie beter opvalt in de zoekresultaten of beter gaat scoren. Extensies zijn daarvan een voorbeeld. Weet u ze te vinden en zet u ze allemaal in?

Rendement
Wat is het rendement van uw campagne? Heeft u alle tools ingesteld om goed te kunnen meten? De koppeling met Google Analytics gelegd? Heeft u conversie doelen bepaald? In hoeverre leidt een gemiddelde klik op uw advertentie tot een conversie? Hoe zit het met de bounce op zoekwoorden, etc.

Google Ads uitbesteden?

Omdat Google Ads zo uitgebreid en ingewikkeld is geworden, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om de continue optimalisatie die nodig is, uit te besteden. Of ze vragen Kansa om af en toe een training te geven om up to date te blijven. Ook dat kan!

GOOGLE ADS UITPROBEREN?

Met de vele online mogelijkheden van tegenwoordig helpen we u graag om een weloverwogen beslissing te nemen tussen de verschillende online middelen. Mocht er twijfel zijn over Google Ads, of als u Google Ads gewoon eens uit wilt proberen, dan mogen wij u als Google Partner een tegoed aanbieden. We leggen u graag uit hoe het werkt.

Online adverteren met Google Ads  geeft u een aantal voordelen:

  • U kunt uw website heel gericht onder de aandacht brengen bij mensen die op dat moment op zoek zijn naar uw producten of diensten.
  • U kunt Ads elk moment van de dag weer stopzetten of aanpassen. Er zijn geen contracttermijnen of andere eisen.
  • U betaalt alleen als iemand op uw Google Ads advertentie klikt en dus naar uw website gaat.