< p>

 

Online marketing advies

Voor specifieke online marketing en online communicatie vraagstukken kunt u een professional van Kansa inschakelen.

Voor marketing en communicatie op strategisch of op operationeel niveau. De takken van sport zijn breed. Van strategisch online marketing advies tot en met bijvoorbeeld de content op uw online kanalen. Of zoekt u een SEO marketeer die op gezette tijden uw site onderhanden neemt of uw medewerkers hierin adviseert? U zegt het maar. 

Gaat het om ge├»ntegreerde marketing dan verwijzen wij u graag naar de website van Donkers Marketing Communicatie.

We maken van te voren duidelijke afspraken over de werkzaamheden, het verwachtte resultaat en uiteraard het uurtarief.  U kunt van ons zonder meer verwachten dat we Resultaatgericht, Helder, Nuchter, Praktisch en Toegewijd zijn! We willen met onze toegevoegde waarde meer dan rendabel voor uw organisatie zijn.

Online marketing advies

Heeft u projecten die blijven liggen, of ziet u online kansen waar te weinig tijd voor is? Wilt u tijdelijke hulp van een professional op het gebied van online marketing en communicatie? Een professional die laagdrempelig en flexibel in te schakelen is? Die voor enkele uren of enkele dagen bij u komt werken, waar u op kunt bouwen en vertrouwen en die graag online kennis deelt?