< p>

Social media uitbesteden

Steeds vaker besteden organisaties (een deel van) hun social media activiteiten uit aan Kansa. Dit kan verschillende redenen hebben maar vaak komt het neer op: Social media kost tijd. Zowel op het gebied van het creëren van content, het plaatsen van berichten, het reageren op vragen en het monitoren van de kanalen. Kansa schiet organisaties hierbij te hulp door hun social media (deels) uit handen te nemen. 

Vergroten autoriteitspositie en exposure op social media
Zo kan Kansa namens uw organisatie zich bijvoorbeeld mengen in online discussies en topics waar we de autoriteit van uw organisatie versterken en de exposure vergroten. Dit natuurlijk vanzelfsprekend met de grootst mogelijke zorg en integriteit.

Contentcreatie social media
We creëren aanstekelijke en interessante content waar we de interactie met de doelgroep mee aangaan.

Webcare social media
Daarnaast kunnen we indien nodig als webcare acteren. Hiervoor leert Kansa eerst de ins en outs van uw bedrijf en uw producten of diensten.

Social media monitoring
Een andere tak van sport is het monitoren van social media om zo te kijken hoe de organisatie er voor staat en wat er speelt in de markt.  Dit rapporteren wij op afgesproken momenten aan u op onze heldere en nuchtere manier. Hierbij geven wij indien nodig direct advies voor eventuele vervolgstappen.

Heeft u vragen over het uitbesteden van social media? Neem dan contact met ons op.