< p>

 

Training en workshops

De marketingcommunicatie adviseurs van Kansa delen graag hun kennis en ervaring.

Vanaf 2018 heeft Kansa geen standaard trainingsaanbod meer. Daarvoor bieden we bedrijven, instellingen en organisaties een veel betere oplossing. Een oplossing die de deelnemer of deelnemers meer rendement oplevert en bovendien minder tijdrovend is. En de kosten zijn lager. Elke training wordt namelijk specifiek op uw organisatie, uw problematiek en het niveau van de deelnemer(s) afgestemd. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het betekent niet meer en niet minder dan dat van de volledige training alléén die onderdelen aan bod komen waar uw organisatie daadwerkelijk verder mee komt.  

Om u een indicatie te geven van de marketingcommunicatie trainingen die we bieden hebben we een overzicht opgesteld. Het zijn stuk voor stuk praktijkgerichte trainingen om daarna direct zelf aan de slag te gaan met uw doelstellingen. Weet u niet waar u staat en wat uw verbeterpunten zijn in het gehele online marketing en online communicatie veld? Tijdens een gratis kennismakingsuurtje bekijken we samen waar u nu staat en wat er eventueel beter of anders kan. 

Trainingsaanbod


Bekijk enkele voorbeelden uit ons aanbod van heldere en praktijkgerichte trainingen op het gebied van online marketing en communicatie!