< p>

Mailchimp Training

De Mailchimp training van Kansa geeft u handvatten om zelf een succesvolle e-mailcampagne in te richten en te versturen.

Wat weet u na deze sessie?
- Hoe u ervoor zorgt dat mensen zich inschrijven voor uw nieuwsbrief
- Hoe u uw e-maillijsten het effectiefst inzet
- Hoe een succesvolle e-mailcampagne eruit ziet
- Hoe u ervoor zorgt dat mensen uw e-mail openen
- Wat wel en niet mag volgens de wet- en regelgeving

Voor wie is deze kennissessie?
Deze kennissessie is voor mensen die meer resultaat willen boeken met hun e-mailcampagnes in Mailchimp.

Programma
08.30 uur tot  12.30 uur

Wanneer?
9 juni en 8 december 2017

Geen tijd? Geen probleem!

Kansa verzorgt deze training graag bij u op locatie in de vorm van een incompany trainingwelke volledig is toegesneden op uw onderneming!

Waar?
De trainingen worden gegeven in de oude Honigfabriek in Nijmegen of in het Agro Business Center in Wageningen, afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen. Indien het voor de meeste deelnemers wenselijk is om een andere locatie te zoeken, dichterbij, dan zullen we dit doen. Uiterlijk 1 week van te voren krijgt u de definitieve trainingslocatie van ons door en kunt u nog tot 2 dagen voor de training gratis annuleren als dit voor u te ver weg is.

Kosten?
€ 89,- excl. BTW (bij deelname aan 6 sessies ontvangt u 1 sessie gratis).

NU INSCHRIJVEN

Over de trainer:

Miriam Donkers
Miriam Donkers is directeur/eigenaar van Donkers Marketing Communicatie en Kansa online marketing communicatie. Werkt sinds 1984 met veel passie in het (online) marketing communicatievak.

Miriam adviseert grote en kleine bedrijven, organisaties en overheden. Haar aanpak is gedegen en nuchter, resultaatgericht, helder en direct. Een geïntegreerde aanpak van de marketing communicatie staat bij haar voorop: offline, online en crossmediaal.

Bekijk de andere sessies (ga terug naar overzicht)