< p>

Trainingsprogramma

Het Kansa opleidingstraject biedt bedrijven, instellingen en overheden een praktijkgericht programma aan actuele online marketing en communicatietrainingen.

De Kansa trainingen staan bekend om de actualiteit van de kennis, de leerzame interacties en de resultaatgerichte en praktische aanpak. Kansa stelt zich als doel dat de opgedane kennis door de deelnemers direct én met resultaat toepasbaar is in de praktijk.

De trainingen zijn bedoelt voor iedereen met een focus op het verbeteren van de online marketing communicatie resultaten. Ze worden afgestemd op uw specifieke behoeften en uw kennis. 

MAATWERK
Al onze trainingen worden op maat afgestemd op uw behoefte en kennis. De trainingen kunnen op uw locatie worden gegeven of op onze locatie in Nijmegen. U bent dan welkom op ons kantoor in de oude Honig fabriek. 

Google Ads voor beginners

Wat is Google Ads nu eigenlijk? Is dat ook wat voor mijn bedrijf? Hoe werkt het? Hoe zet ik het op? Hoe maak ik het succesvol? Allemaal vragen die u tijdens deze training beantwoord krijgt.

Google Ads optimaliseren

Is mijn Google Ads campagne wel optimaal ingericht? Haal ik wel het hoogste rendement uit mijn Ads budget. Heeft u twijfels? Leer tijdens deze training waar u op moet letten en hoe u uw Ads campagne kunt optimaliseren.

RESULTAAT!


Conversie optimalisatie- online leads verhogen

Betere resultaten behalen met uw online activiteiten. Dat is kort gezet het thema waar het in deze training allemaal om draait. Hoe bepaal je de doelen, hoe meet je ze en hoe kun je er voor zorgen dat het allemaal meer resultaat op levert?


Zoekmachine optimalisatie: Deel 1


In kennissessie zoekmachine optimalisatie deel 1 leert u hoe u met uw website op relevante zoekopdrachten hoger kunt scoren in Google. U weet niet alleen wat in theorie belangrijk is, maar ook waar u in de praktijk op moet opletten.

Zoekmachine optimalisatie: Deel 2


Kennissessie zoekmachine optimalisatie deel 2 gaat in op de factoren die buiten uw website om invloed hebben op de vindbaarheid van uw website. (Off-site SEO)

Content marketing


Een sessie over content marketing. Aan bod komen onder andere: strategie, wijze van verspreiding en content planning.


Social media zakelijk inzetten


In de praktijkgerichte kennissessie 'Social media zakelijk inzetten' wordt u volledig bijgepraat over hoe belangrijkste social media kanalen het beste ingezet kunnen worden. Of ze passen bij uw doelgroep en op welke manier ze ingezet kunnen worden om daadwerkelijk onder de aandacht van uw doelgroep kunt komen. 


WAT KAN IK VERBETEREN

Sparren en kennis delen


U wilt het graag allemaal zelf doen, maar u vindt het ook wel prettig als iemand af en toe even meekijkt en aangeeft of het goed gaat en wat er nog meer mogelijk is. 

Mailchimp training


Mailchimp is een krachtig e-mailmarketing programma met vele functies en mogelijkheden. Leer in deze praktijkgerichte training hoe u het kunt inzetten voor uw organisatie.

Google Analytics training


Google Analytics geeft u waardevolle informatie en feiten over uw website. In deze training leert u hoe u de statistieken moet interpreteren geven we u handige tips, tricks en tools om zelf met Google Analytics aan de slag te gaan!