< p>

Webshops

Denkt u erover om een eigen webshop te beginnen? En weet u niet goed hoe u dit aan moet pakken? Of heeft u al een webshop die niet het gewenste resultaat levert? Een goede webshop starten is meer dan alleen de shop online zetten, artikelen erin plaatsen en wachten op klanten. 

Wie een webshop ziet als distributiekanaal waar tevens een goed marketingcommunicatiebeleid voor opgezet moet worden, pakt het juist aan.

Webshop ontwikkeling


Kansa heeft voor verschillende klanten webshops ontwikkeld. Op basis van uw wensen en behoeften kijken we naar het gewenste CMS waarop ontwikkeld zal worden.

Webshop ontwerp


We kijken bij het designen strikt naar gebruiksgemak ( usability), gebruikerservaring (UX) en of de shop de identiteit van uw organisatie uitstraalt. Dit alles zonder uw marketingcommunicatie doelstellingen uit het oog te verliezen.

Conversie optimalisatie


Maak van uw bezoekers klanten!
Kansa optimaliseert uw webshop op het gebied van conversies zodat er minder bezoekers afhaken voordat zij in uw webshop een bestelling hebben geplaatst.

Magento


Bij Kansa zijn we sterk voorstander van het gebruik van Magento. Dit e-commerce pakket biedt u de mogelijkheid om een aantrekkelijke webshop op te zetten én te beheren.

Ook heeft Kansa veel ervaring in het opzetten en beheren van WooCommerce webshops.