< p>

Responsive web app

De verschuiving van desktop naar mobiel en tablet vraagt om een andere kijk naar website ontwikkeling. Naast conventionele websites biedt Kansa de mogelijkheid een website te bouwen als een responsive web app (RWA). Wat houdt dit precies in?

App-achtige ervaring op mobile devices
Apps die gemaakt worden voor smartphones of tablets werken vaak intuïtief en gemakkelijk. Onze responisve web apps bieden een intuïtieve gebruikerservaring zoals we die gewend zijn van een app nu ook in website vorm aan. Geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

Nieuwste technieken

De RWA wordt gebouwd op de nieuwste technieken en standaarden. Daarnaast is het concept volledig gebaseerd op een interne studie naar best practices op het internet.

Zoekmachine vriendelijk
Hoewel een responisve web app de look en feel van een app heeft, is het gewoon een website. Natuurlijk is deze volledig zoekmachine vriendelijk en biedt het CMS talloze mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie.

Voorbeelden

www.kansa.nl
www.donkersmc.nl
www.touser.nl

Wilt u meer weten over responsive web apps? Wilt u een demonstratie aanvragen of wilt u een responsive web app door Kansa laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.