< p>

Webdesign


Usability

Gebruiksvriendelijkheid is van essentieel belang. Bezoekers hebben steeds minder geduld en willen een website die intuïtief en gemakkelijk werkt. Met de komst van apps is deze ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt. Kansa maakt heldere websites die gemakkelijk zijn in gebruik. Lees meer over usability.

User Experience (UX)
Uw website moet onderscheidend zijn en het juiste gevoel bij uw bezoeker oproepen. Kansa weet de juiste balans te leggen tussen usability, design en interactie wat resulteert in een prettige gebruikerservaring.

Conversie
Doordat we bij Kansa  weten dat we geen ontwerpstudio maar een marketingcommunicatiebureau zijn, houden we vanaf het begin direct rekening met uw doelstellingen. Dat is niet alleen maar de mooiste website site hebben. U wilt vooral resultaat boeken. Om deze reden implementeren wij bij de ontwerpfase al de laatste inzichten en best practices op het gebied van conversie optimalisatie.

Responsive
Bij Kansa weten we dat responsive websitesveel voordelen bieden ten opzichte van niet-responsive websites. De wijze waarop content aan uw bezoeker gepresenteerd wordt kan namelijk een grote invloed hebben op de handeling(en) die deze bezoeker neemt. Het responsive maken van een website heeft vaak een postief effect op de informatie consumptie, de click-through rate (CTR) en daardoor ook op conversies.

Wilt u een website door Kansa laten ontwerpen? Of heeft u vragen over webdesign? Neem dan contact met ons op.