< p>

Website CMS-systemen

Kansa bouwt websites in verschillende geavanceerde content management systemen (CMS). Kansa kiest vaak voor WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide mogelijkheden die deze systemen te bieden hebben. Daarbij werken we met goede bestaande themes of bouwen we uw WordPress website op maat. Beide manieren hebben voordelen en nadelen. Dat leggen we u graag in een persoonlijk gesprek uit.

Maar bouwt en beheert ook site in Typo3, Drupal en Umbraco. In het Kansa team beschikken we over ervaren programmeurs per CMS systeem en onze tekstschrijvers en SEO-specialisten kunnen alle gangbare CMS-systemen vullen, optimaliseren en onderhouden.

Het maakt Kansa dus niets uit in welk CMS systeem we bouwen, we kennen de meest belangrijke en adviseren onafhankelijk. Welk systeem voor u het meest geschikt is hangt veel af van het kennisniveau van de mensen die de site moeten vullen en bijhouden, de frequentie van nieuwe content, hoeveel mensen de site bij gaan houden, welke configuraties er noodzakelijk zijn en uiteraard uw specifieke wensen en eisen. Als onze online adviseurs dit weten kunnen ze onafhankelijk van één systeem en onafhankelijk van onze eigen teamleden adviseren.

We belichten hieronder de twee CMS-systemen voor websites die momenteel bij onze klanten het meest populair zijn.

WordPress
WordPress is een van de meest gebruikte, opensource CMS'en en heeft om die reden een immens aantal ontwikkelaars achter zich staan. Dit uit zich in veiligheid en up-to-date technieken. Voor WordPress worden zeer veel plug-ins ontwikkeld, waaronder de WooCommerce plug-in die bij veel van onze klanten favoriet is. Kansa bouwt WordPress sites met zeer betrouwbare en stabiele bestaande themes en WordPress sites met geheel of gedeeltelijk maatwerk. 

TYPO3
TYPO3 wordt door Kansa voornamelijk ingezet indien bedrijven meerdere internationale websites hebben die in één systeem beheerd moeten kunnen worden.

WordPress


Wilt u weten wat WordPress precies is, wat de voordelen zijn van het gebruik van WordPress als CMS zijn en waarom Kansa het kiest als nummer 1 open source CMS?

TYPO3


Wilt u weten wat TYPO3 precies inhoudt? Of wilt u weten waarom TYPO3 zo geschikt is voor grote bedrijven?