< p>

Linkbuilding

Als sinds de oprichting van Google hecht de zoekmachine-gigant veel waarde aan links. Linkbuilding is onder te verdelen in interne en externe linkbuilding. 

Interne linkbuilding
Interne linkbuilding is het linken van pagina's binnen uw eigen website. Interne linkbuilding zorgt ervoor dat uw website goed gecrawled kan worden door de Google-spider. Op deze manier maakt u het Google makkelijk om uw pagina's goed te indexeren. 

Externe linkbuilding
Het aanmaken van links tussen twee verschillende websites noemen we externe linkbuilding. De link van de ene website naar de andere wordt ook wel een backlink genoemd. Het aanmaken van backlinks is vorig jaar explosief gestegen doordat bekend werd dat Google meer waarde ging hechten aan backlinks. Hierdoor werd te pas en te onpas overal om backlinks gevraagd of werden zelfs massaal backlinks ingekocht op dubieuze sites. Met de komst van wederom een Google update zijn deze illegale linkbuilding praktijken fors afgestraft.  Het aanmaken van backlinks is dus een bezigheid geworden die om de nodige kennis en integriteit vraagt. 

Geavanceerde linkbuilding software
Een van de manieren om backlinks aan te maken is zoeken van relevante websites om daarna de sitebeheerder te vragen om een backlink. Kansa beschikt over geavanceerde linkbuilding software waarmee het relevante sites kan opsporen die voor u interessant kunnen zijn. Nadat deze sites in kaart zijn gebracht kan Kansa voor u contact op nemen met deze sites om de mogelijkheden te bespreken voor het leggen van een backlink. 

Er zijn echter nog legio andere manieren om backlinks te verkrijgen. 

Wilt u meer weten over linkbuilding? Of wilt u uw linkbuilding uitbesteden aan Kansa? Neem dan nu contact met ons op.