< p>

SEO-check

Twijfelt u weleens of uw website optimaal is ingericht om hoog te kunnen scoren in Google? Of u geen omzet mist omdat u niet goed gevonden wordt op internet? 

Dan is het nu tijd voor een Google onderhoudsbeurt! Met 'Niet goed, geld terug' garantie.  
Voor slechts € 450,- weet u op welke punten u winst kunt halen en hoe u dat kunt doen.

SEO-check werkwijze:

- U meldt uw website of webshop aan bij Kansa. Dat kan telefonisch of per e-mail; 
- Onze Google specialisten nemen contact met u op voor een telefonische intake en maken direct een afspraak met u  voor de onderhoudsbeurt; 
- Kansa verricht alvast wat voorwerk om efficiënt te kunnen werken tijdens de afspraak met u; 
- De afspraak met u duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats op onze locatie in Nijmegen.

Tijdens de persoonlijke afspraak doorloopt onze Google specialist uw website of webshop. We duiken in de voorkant en in de achterkant van uw website. Daarbij krijgt u inzicht in wat er eventueel beter kan en hoe u dat kunt doen. 

Niet goed? Geld terug!
Met meer dan 15 jaar Google optimalisatie ervaring, up-to-date kennis en heel veel tevreden klanten door onze integere, praktische en resultaatgerichte aanpak, durven we deze Google Onderhoudsbeurt met 'Niet goed? Geld terug!' garantie aan te bieden.

After Sales
Geen vaste klant? Ook na de onderhoudsbeurt zijn de zoekmachine optimalisatie specialisten en andere professionals in het Kansa team, u graag van dienst.  Als geen ander kennen we de kracht van Google en de waarde van een goede positie in de Google rankings. In heel veel branches is Google inmiddels verantwoordelijk voor meer dan 70% van alle leads!


Wilt u meer weten over onze SEO-check? Neem dan contact met ons op.