Organisatie

Kansa online marketing communicatie

Kansa online marketing communicatie is een strategisch adviesbureau met een operationeel team op het gebied van online marketing en communicatie voor overheden, non-profit organisaties en grote en kleine bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Binnen Kansa werken we vanuit een strategie en met duidelijke doelstellingen aan de realisatie van deze doelstellingen voor onze klanten. Planmatig, praktisch en resultaatgericht. We brainstormen met u en onderzoeken hoe uw doelgroepen op internet het beste bereikt kunnen worden.Voor onze klanten bewaken we de brede scope van online activiteiten. Veel klanten geven ook (deels) de uitvoering van de online activiteiten aan Kansa uit handen evenals het monitoren van de resultaten en het bijsturen naar aanleiding van deze resultaten. Dit geldt voor websites, webshops, social mediacampagnes, e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, etc.

Ook voor ( incompany) trainingen en workshopskunt u Kansa inschakelen. We delen onze online kennis graag met u en stellen een intensieve interactie op prijs.

Kansa is op 5 februari 2010 opgericht. Een spinn-off van Donkers Marketing Communicatiemet ervaren marketingprofessionals, communicatieadviseurs, webdesigners, webmasters en programmeurs. Kansa is Google gecertificeerd.