full service
online
marketingbureau

Beloftes waarmaken

Om onze kwaliteitsbeloftes waar te maken, zorgen we voor de juiste expertise in ons team. 

Up-to-date kennis, passie en gedrevenheid zijn verplichte eigenschappen van onze experts.

Kansen ontdekken

Nieuwe technieken bieden soms onverwachte nieuwe kansen op groei.

Automatisering wordt alsmaar waardevoller, ook om marketingdoelen te realiseren. 

Plan van aanpak

Het online marketing en communicatie speelveld is complex. Het resultaat is van veel factoren afhankelijk. Een goed plan van aanpak met prioritering houdt ons werk voor u transparant, behapbaar en meetbaar.

Helpt u mee?

Als duidelijk is wat u wilt realiseren en op welke manier, dan gaan we aan de slag. Of heeft u medewerkers met kennis waarmee we het samen op kunnen pakken? Leuk! Ook training on the job is ons niet vreemd.

Uw droom. Onze missie

Gedreven door passie

Alle spelers in het Kansa team hebben iets gemeen: ze delen de passie voor resultaat. 

Met onze up-to-date kennis,  een proactieve en persoonlijke aanpak, maken we het verschil.

En die kennis delen we ook graag.

Full service niet zomaar een kreet

Interview met Miriam Donkers. Oprichter en directeur van Kansa

 

Meer dan 35 jaar ervaring bij (online) marketing en communicatie bureaus? Dan drijf je toch op kennis? Miriam: “Zeker, maar het blijft hard werken want de ontwikkelingen gaan razendsnel en het online speelveld en alle technische mogelijkheden wordt elke dag groter. Groter maar gelukkig ook gemakkelijker. Resultaten zijn meetbaar, doelgroepen gerichter bereikbaar en met slimme automatiseringsopties kan de doelgroep steeds persoonlijker worden aangesproken en bediend. En dan heb ik het niet alleen over online adverteren. Marketing automatisering kan het marketing- en salesteam op vele vlakken ondersteunen met bijvoorbeeld meer directe verkoop, hogere scores op offertes, zinvollere gesprekken en meer.

In dit vak moet je zeer leergierig zijn, je verdiepen in nieuwe ontwikkelingen met de doelen van je klanten voor ogen. Dat kost veel tijd, maar die tijd betaalt zich terug. Ik blijf een waardevolle  allround marketeer voor onze klanten, waarbij ik me niet alleen richt op strategie, maar ook operationeel help bij het bouwen en onderhouden van websites en webshops, hogere rankings op Google, online adverteren, social meda campagnes en andere content. Die praktische kennis komt me ook bij het formeren en begeleiden van het Kansa team en collega marketeers bij onze klanten goed van pas. 

En ja, met de strategische kennis van uw doelen, uw doelgroepen en uw profilering, is het voor mij inderdaad niet meer zo moeilijk om goede resultaten voor u te boeken. 

En waar ik twijfel of mijn kennis voldoende toereikend is, staat een team van 35 professionals voor mij en u klaar. 

Wilt u groeien?

we kunnen het samen doen.

Kansa online marketing communicatie, Waldeck Pyrmontsingel 77, Nijmegen. Full service online marketingbureau.

Vraag?

We zijn er VOOR U

Wilt u iets weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.