Full service aanbod

Optimaal resultaat met een geïntegreerde aanpak

Wij geloven in een geïntegreerde aanpak waarbij alle opties worden bekeken, er weloverwogen keuzes worden gemaakt en deze keuzes overal tot uiting komen.  

Kansa online marketing communicatie BV. Van marketingstrategie tot en met conversie optimalisatie, SEO, SEA, webshops, websites, freelance marketeers en communicatie uitvoerders.

Een online team met meer dan 35 specialisten

waar we goed in zijn?

Online marketing strategie bepalen? Kansa marketing communicatie is een full service online marketing bureau en helpt bedrijven en overheden met hun online marketingplan. Als consultants, uitvoerders of freelance online marketeers.

Strategie

Design. Het Kansa creatieve team staat voor u klaar voor webdesign en het designen van andere huisstijl items.

Design

Branding, online branding. Online consequent je merkidentiteit promoten? Bepaal je merkidentiteit samen met de specialisten van Kansa. We werken aan de hand van de Archetypen van Jung om tot de juiste online branding te komen.

Branding

Google Partner Kansa online marketing communicatie met vestigingen in Nijmegen, Wageningen en Gennep.

Google Partner

Website laten maken? WordPress is favoriet bij Kansa. Duizenden templates naar eigen design aan te passen.

Websites

WooCommerce webshop laten maken? Ook voor instructies, vulwerk en trainingen betreffende WooCommerce webshops kunt u bij Kansa terecht.

Webshops

Web design, online presentatie, websites design en bouwen, WordPress specialist, WooCommerce webshops, WooCommerce specialist. U vindt alle online marketing disciplines bij Kansa. Kansa is een full service online marketing bureau met vestigingen in Nijmegen, Wageningen en Gennep.

Usability optimalisatie

Content marketing hulp nodig? Samen met de experts van Kansa bepaalt u uw contentstrategie voor optimaal resultaat. Kansa is een online marketing bureau dat werkt met consultants en freelancers en uitvoerders op uw locatie of bij ons. Kansa is een full service internet marketingbureau met vestigingen in Nijmegen, Wageningen en Gennep.

Content marketing

Zoekmachine optimalisatie, SEO, SEA, Google Ads, hoger ranken en betere resultaten behalen. Kansa online marketing helpt. Vestigingen in Nijmegen, Wageningen en Gennep.

Zoekmachine optimalisatie

Google Analytic specialist

Google Ads

Conversie optimalisatie

Google Analytics is een sterke tool om al uw online activiteiten te meten. Waar komen de bezoekers vandaan, wie zijn het, wat rendeert, etc. Kansa online marketing communicatie richt graag uw Google Analytics in om alle resultaten, ook van uw webshop meetbaar en inzichtelijk te maken. Google Analytics specialist met vestigingen in Nijmegen, Wageningen en Gennep

Google Analytics

E-mail marketing. Het gestructureerd maken en verspreiden van e-newsletters. E-Nieuwsbrieven met resultaat. Kansa online marketing communicatie met vestigingen in Nijmegen, Wageningen en Gennep helpt u daarbij.

E-mail marketing​​

Social media strategie opstellen of adverteren op social media? Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram? Kansa online marketing helpt u op weg. Vraag onze expert of schakel een freelance online marketeer van Kansa in.

Social Media​​ Advertising

Online trainingen, consultancy, door de specialisten van Kansa online marketing met vestigingen in Nijmegen, Wageningen en Gennep.

Trainingen

Online marketeer inhuren, freelance online marketeer nodig? Neem contact op met Kansa online marketing communicatie met vestigingen in Nijmegen, Wageningen en Gennep.

Hulp van een


Online marketeer

Interim marketeer, online marketeer, Kansa marketeers zitten bij uw op locatie.

Een marketingstrateeg


op uw locatie

"Ik vraag maar één ding, en krijg de kennis van zoveel meer"

Het wonder van een geïntegreerde aanpak

Bedrijven die nog nooit van ons hebben gehoord komen meestal met een specifieke vraag bij ons terecht:

  • “Ik wil een nieuwe WordPress website laten maken.”
  • “Ik wil een webshop laten bouwen.”
  • “Wat zijn voor mij belangrijke zoekwoorden en hoe moet ik die gebruiken?”
  • “Ik wil hoger scoren in de Google gratis resultaten.”
  • “Ik wil meer verkopen in mijn webshop.”
  • “Ik wil een hogere conversie bereiken op mijn online activiteiten.”
  • “Ik wil goede content voor social media leren maken of het uitbesteden.”
  • “Ik wil leren om via Google Analytics inzicht te krijgen in de resultaten.”
  • “Ik wil regelmatig nieuwsbrieven versturen naar mijn relaties. Kunnen jullie dat verzorgen of ons leren?”
  • Etc.

Het kan allemaal, maar bij Kansa staat het uiteindelijke resultaat dat u wilt bereiken voorop. Niet een specifieke expertise. We zijn heel bewust een full service marketingbureau. Wij bewijzen elke dag dat als het totale plaatje klopt, het rendement een wonder is. Maar wel een geregisseerd wonder.  

De ervaren en gedreven allround marketeers waar u mee praat overzien het totale plaatje en zijn onafhankelijk. Zij kennen het mooie geïntegreerde online spel om hoog te scoren. Consequente doorvoering van uw merkidentiteit, slimme inzet van online opties, middelen die uw doelgroep echt bereiken, content die uw doelgroep raakt, acties die tot conversies leiden. 

Daarom start een samenwerking met Kansa altijd met een vrijblijvend en open gesprek. Nooit met een offerte voor een website, een webshop, een Google Ads campagne, een zoekmachine optimalisatie opdracht of welke specialistische dienst dan ook. We willen eerst u en uw doelen leren kennen. Samen met uw medewerkers sparren over wat er al wordt gedaan, hoe dat werkt en waar Kansa mogelijk een toegevoegde waarde kan leveren. Pas dan halen we samen het hoogste rendement uit uw online activiteiten en krijgt u echt waar voor uw geld.

Het werk van een Kansa marketingstrateeg

Persoonlijk Naast u staan

Bij Kansa gaat de persoonlijke aanpak ver. We voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor het realiseren van uw doelen. Daaraan meewerken, dat is onze passie.

Afhankelijk van de marketingcapaciteit en kennis bij uw bedrijf zet een Kansa marketingstrateeg zich in om uw doelen goed zichtbaar te krijgen. Waar wilt u naar toe groeien, maar ook wie bent u, wie zijn uw doelgroepen, welke toegevoegde waarde levert u, met welke krachten in de markt heeft u te maken, welke merkidentiteit heeft u, hoe positioneert u uw merk, past uw creativieve uitstraling daarbij, klopt uw merkidentiteit met uw interne organisatie, kan uw doelgroep u goed vinden, hoe ziet hun koop- en keuzegedrag eruit, zijn er tools om doelgroepen beter te bereiken, sneller van dienst te zijn, etc. etc. 

Het antwoord op al deze vragen is de basis voor de opzet van een marketingstrategie die ook daadwerkelijk doelen gaat realiseren. Voor het verkrijgen van al die antwoorden werken we graag naast u en uw eigen team. Daarom zijn we ook regelmatig op de locatie van onze klanten aan het werk. Die cultuur ervaren, de kleine dingen horen, … ze zijn vaak essentieel om te komen tot slimme oplossingen. 

Wilt u ook groeien of meer rendement halen uit uw online marketing activiteiten?

Keertje op de koffie dan?

Kansa online marketing communicatie, Waldeck Pyrmontsingel 77, Nijmegen. Full service online marketingbureau.

Vraag?

We zijn er VOOR U

Wilt u iets weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.