< p>

Copywriting

Een tekst kan uw online uiting maken of breken en speelt daarnaast ook nog een belangrijke rol binnen zoekmachine optimalisatie.

De tekstschrijvers van Kansa weten hoe er een balans gelegd moet worden tussen de aantrekkelijkheid en leesbaarheid van een tekst en de wijze waarop Google deze tekst interpreteert en indexeert.

Kansa heeft voor verschillende branches en markten tekstschrijvers die door hun affiniteit met het betreffende onderwerp uitstekende teksten schrijven.  Of het nu gaat om teksten voor de zakelijke of consumenten markt, de tekstschrijvers van Kansa schrijven een tekst die de gevoelige snaar raakt.

Voor Duitse en Engelse teksten beschikken we over ervaren native schrijvers en vertalers. 

SEO-teksten

Kansa schrijft SEO-teksten ten behoeve van een hogere ranking in de zoekresultaten. De juiste mix tussen leesgemak voor een websitebezoeker en goed indexeren door Google zorgt ervoor dat uw webpagina's goed gevonden én gelezen worden.

Hoewel Google websites op steeds meer verschillende factoren beoordeelt, is content in de vorm van tekst nog steeds een van de belangrijkste.

We schrijven aantrekkelijke website teksten die tegelijkertijd geoptimaliseerd zijn voor Google. Denk hierbij aan de juiste mix van relevantie, zoekwoorden en leesbaarheid. Oftewel een balans tussen leesgemak,  semantiek, diepgang en indexeerbaarheid ten behoeve van zoekmachine optimalisatie voor Google.

Wilt u meer weten over copywriting of SEO-teksten?

Neem contact op met Kansa voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak.