< p>

SOCIAL MEDIA PLAN

Elk social media plan dient gebaseerd te zijn op strategische doelstellingen. Daarom vindt u bij Kansa professionals met vele jaren ervaring in strategische marketing en communicatie. Zij helpen u met het opstellen van uw onderscheidende profilering, met het vinden van uw doelgroepen en het formuleren van uw doelstellingen. En daarna kunnen zij als geen ander uw social media plan opstellen en u helpen bij de uitvoering. Gedegen en resultaat gericht!

Social Ads

Social Ads zijn advertenties binnen sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Deze social ads zijn tegenwoordig meestal een belangrijk onderdeel van uw communicatie- en mediaplan. Daarin worden de doelgroepen, kanalen, doelstellingen en de content strategie bepaald. Kansa kan u helpen bij de opstelling van uw plan en/of de uitvoering daarvan.

Wilt u een advertentie campagne op een van deze sociale media inzetten? Laat u dan door Kansa adviseren. Kansa kan daarnaast de co├Ârdinatie, het inregelen en de monitoring voor haar rekening nemen.

Klik hieronder op een van de twee social media om er meer over te lezen. Uiteraard zijn er meer kanalen waarop u kunt adverteren. De mogelijkheden verschillen per kanaal!

Facebook


De nummer 1 van Nederland als het gaat om social media consumptie. Om die reden is Facebook voor veel organisaties interessant om op te adverteren. Daarnaast biedt Facebook veel mogelijkheden op het gebied van targeting waardoor u heel specifiek uw doelgroep kunt benaderen.

Twitter


Twitter staat op plaats twee van meest gebruikte social media in Nederland. Er wordt dus een hoop tijd doorgebracht op Twitter. Misschien ook wel door uw doelgroep. Benieuwd op welke manier u op dit medium zichtbaar kunt zijn op het gebied van ads?