< p>

Hootsuite Training

De Hootsuite Training van Kansa geeft u handvatten om meer uit uw social media inspanningen te halen. Laat uw social media kanalen (beter) samenwerken en bespaar tijd en moeite door handige tips en tricks toe te passen.

Wat weet u na deze sessie?
- Hoe u Hootsuite inzet om uw social media kanalen te bundelen en te structureren om op deze manier de kanalen te laten samenwerken.

Voor wie is deze kennissessie?
Deze kennissessie is voor mensen die hun social media kanalen efficiënter en effectiever willen inzetten door middel van Hootsuite.

Programma
08.30 uur tot 12:30 uur.

Wanneer?
2 juni en 1 december 2017

Verhinderd? Geen probleem!

Kansa geeft deze training ook volledig gericht op uw organisatie middels een incompany training!

Waar?
De trainingen worden gegeven in de oude Honigfabriek in Nijmegen of in het Agro Business Center in Wageningen, afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen. Indien het voor de meeste deelnemers wenselijk is om een andere locatie te zoeken, dichterbij, dan zullen we dit doen. Uiterlijk 1 week van te voren krijgt u de definitieve trainingslocatie van ons door en kunt u nog tot 2 dagen voor de training gratis annuleren als dit voor u te ver weg is.

Kosten?
€ 89,- excl. BTW (bij deelname aan 6 sessies ontvangt u 1 sessie gratis).

NU INSC HRIJVEN

Over de trainer:

Miriam Donkers
Miriam Donkers is directeur/eigenaar van Donkers Marketing Communicatie en Kansa online marketing communicatie. Werkt sinds 1984 met veel passie in het (online) marketing communicatievak.

Miriam adviseert grote en kleine bedrijven, organisaties en overheden. Haar aanpak is gedegen en nuchter, resultaatgericht, helder en direct. Een geïntegreerde aanpak van de marketing communicatie staat bij haar voorop: offline, online en crossmediaal.

Bekijk de andere sessies (ga terug naar overzicht)