< p>

Kennissessie: Social media zakelijk inzetten

(Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Google+, YouTube)

In de kennissessie 'Social media zakelijk inzetten' wordt u volledig bijgepraat over wat er op dit moment speelt op het gebied van Social Media. Wat zijn de nieuwe kanalen? Wat is er veranderd binnen de bekende kanalen en hoe kunnen ze het beste ingezet worden? Dit zijn slechts enkele vragen die aan bod zullen komen in deze praktijkgerichte kennissessie. 

Wat weet u na deze sessie?
- Wat ieder kanaal inhoudt, hoe het werkt en hoe het succesvol kan worden ingezet.
- Welke kanalen voor u belangrijk zijn en hoe u deze voor uw doelen kunt inzetten.
- Welke tools er voor handen zijn om social media efficiënter en effectiever in te zetten. 

Voor wie is deze kennissessie?
Deze kennissessie is bedoeld voor iedereen die snel inzichtelijk wil krijgen hoe het social-media-landschap er anno 2016 uitziet en op welke manier deze social media zakelijk het best kan worden ingezet. Zowel interessant voor mensen die net zakelijk starten met social media als voor meer ervaren gebruikers die bijgepraat willen worden over de nieuwste technieken, tactieken, inzichten en mogelijkheden. 

Programma
08.30 uur - 12.30 uur

Wanneer?
26 mei en 24 november 2017

Geen tijd op deze dagen? Geen probleem!

Kansa kan deze training volledig toegesneden op uw organisatie aanbieden in de vorm van een incompany trainingbij u op locatie!


Waar?

De trainingen worden gegeven in de oude Honigfabriek in Nijmegen of in het Agro Business Center in Wageningen, afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen. Indien het voor de meeste deelnemers wenselijk is om een andere locatie te zoeken, dichterbij, dan zullen we dit doen. Uiterlijk 1 week van te voren krijgt u de definitieve trainingslocatie van ons door en kunt u nog tot 2 dagen voor de training gratis annuleren als dit voor u te ver weg is.

Kosten?
€ 89,- excl. BTW (bij deelname aan 6 sessies ontvangt u 1 sessie gratis).