< p>

Conversie optimalisatie webshop

Conversie optimalisatie is van uw webshop-bezoekers klanten maken. Iedere dag heeft u bezoekers in uw webshop die een of enkele producten in uw assortiment bekijken en daarna uw webshop weer verlaten. Regelmatig wordt dit veroorzaakt door het feit dat elementen in de webshop niet goed geoptimaliseerd zijn. Hetzij op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, hetzij in het onvoldoende triggeren van een aankoop.

Soms maken kleine aanpassingen al een wereld van verschil
In sommige gevallen is het probleem heel complex en moet bijvoorbeeld de hele webshop-navigatie op de schop om uw webshop overzichtelijker en gemakkelijker in gebruik te maken. Maar er zijn ook voorbeelden waar enkel een simpele kleuraanpassing van de bestelknop al drastische impact heeft op de conversies.

Laat uw webshop beoordelen door Kansa
Bent u benieuwd of er mogelijkheden voor uw webshop liggen om meer conversie te draaien? Laat de conversie optimalisatie specialisten van Kansa uw webshop beoordelen en optimaliseren voor betere online resultaten. Vaak verdient dit zich al binnen een korte periode terug.

Meer weten over conversie optimalisatie voor webshops? Of wilt u dat Kansa uw webshop optimaliseert? Neem dan contact met ons op.