< p>

Webshop ontwerp

Bent u van plan een webshop te starten? Of wilt u het huidige design van uw webshop vernieuwen? Schakel Kansa in om het ontwerp voor uw webshop te verzorgen.

Nieuwste inzichten
Bij Kansa bent u er namelijk van verzekerd dat uw webshop ontworpen wordt volgens de nieuwste en bewezen design-principes op het gebied van gebruiksgemak, gebruikerservaring en conversie optimalisatie.

Gebruiksgemak (usability)
Bezoekers van uw website willen een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface waarmee ze gemakkelijk door uw shop kunnen navigeren. Daarnaast willen ze eenvoudig producten vergelijken, met één druk op de knop kunnen bestellen en zo min mogelijk pagina's doorlopen bij het invullen van de benodigde gegevens. Kunt u hen dit niet allemaal bieden? Dan is de kans groot dat ze naar een van uw concurrenten gaan. Kansa weet precies hoe u uw webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk kunt inrichten zodat u van uw bezoekers klanten kunt maken.

Gebruikerservaring (UX)
Ook op het gebied van user experience (UX) weet Kansa van wanten. Uw webshop moet namelijk ook uw doelgroep aanspreken. Het moet mensen enthousiasmeren om uw aanbod te bekijken en een bestelling te plaatsen. Kansa kan uw webshop voorzien van een uniek en aansprekend design welke in lijn ligt met uw organisatie.

Conversie optimalisatie
Met uw webshop wilt u natuurlijk producten verkopen. Kansa kent de laatste inzichten om uw webshop zo in te richten dat u conversies extra stimuleert. Denk bijvoorbeeld eens aan het toevoegen of weglaten van bepaalde elementen op belangrijke pagina's. Lees meer over conversie optimalisatie voor webshops.

Wilt u uw webshop laten ontwerpen door Kansa? Of wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.