< p>

Websites

De eerste indruk van een website is net zo belangrijk als de eerste indruk bij persoonlijk contact. Om op internet indruk te maken, moet de bezoeker meteen een klik voelen met de website, anders bent u de bezoeker binnen enkele seconden kwijt. 

Om deze klik te creëren moet de structuur van de website heel helder zijn, moet het design de juiste sfeer uitstralen en moeten tekst en beeld verdere uitleg geven.

De specialisten van Kansa zijn up-to-date met de nieuwste internettechnologieën, kennen de tips en trucs om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign. Daarnaast zijn de koppelingen met social media, blogs en internetfora belangrijk om uw website up-to-date en interactief te houden.

Hieronder ziet u de verschillende disciplines die Kansa in huis heeft om van uw website een succesverhaal te maken.

Website ontwikkeling


Een goede website is opgebouwd uit "schone" code, past zich aan op het formaat van het device van de bezoeker, werkt snel en wordt goed geïndexeerd door Google. Kansa heeft alles in huis om niet alleen aan deze criteria te voldoen, maar ze te overtreffen!

Webdesign


Een aansprekend design waarin usability en gebruikerservaring (UX) hand in hand gaan. Dit alles zonder het doel van uw website, hetzij branding, informatie verschaffen of conversies maken, niet uit het oog te verliezen.

Responsive web app


De verschuiving van desktop naar mobiel is al een tijdje gaande. Bij Kansa geloven we erin dat daarom de manier waarop websites gebouwd worden ook mee moet. Websites die qua gebruik zo intuïtief aanvoelen als een app. Wij maken ze.

Conversie optimalisatie


Maak van uw bezoekers klanten!
De conversie optimalisatie specialisten van Kansa zorgen ervoor dat uw website beter converteert. Dit leidt, afhankelijk van de doelstelling, tot meer bestellingen, contact- en/of informatie aanvragen.

Lees meer

Website CMS systemen


Bij Kansa werken we met verschillende CMS systemen. De eisen die we voor een specifiek project stellen bepalen op welk systeem de website wordt gebouwd. Kansa zet het systeem in dat voor uw organisatie het meest geschikt is.